Windy Hills


Please install Flash and turn on Javascript.


Chateau Windy Hills
Автор Administrator   
09 August 2004

               Имаме удоволствието да Ви представим висококачествените вина произведени от Шато “ Windy Hills”, собственост на “Тера инвест” ООД гр. Сливен.

Шато “ Windy Hills” е разположено на 12 км. Западно от гр.Сливен на главен път София – Бургас в непосредствена близост до Сливенски минерални бани. Chateau Windy Hills

Разполага с масив от 500 декара лозови насаждения от висококачествен френски посадъчен материал от сортовете: "Совиньон блан", "Мускат" , " Шардоне" ,  Мерло, Каберне Совиньон, Сира и Александрийски Мускат. Избата е проектирана за преработка на 500 тона грозде при затворен технологичен цикъл.

Сградата е разположена в центъра на лозовия масив, а от нейната атракционна кула се открива прексрасна гледка към масива и околностите. Комплекс “ Windy Hills” разполга с ресторант със зимна и лятна градина с по 60 места, както и с открит басейн. В специално обособената дегустационна зала с 25 места нашите гости могат да дегустират уникалния вкус на вината.

В къщата за гости на Шато “ Windy Hills” има 10 уютни двойни стаи за двама, където гостите ни биха могли да прекарат истински релаксиращ уикенд. За постителите се организира разходка с екскурзовод /технолог винар/ из производствените зали, цеха за бутилиране на вината, избата за съхранението им, атракционната кула и други.

Последна промяна ( 10 June 2022 )